header
caracteristici acasa instructiuni instructiuni E-mail messenger mobile skydrive spaces workspace livewriter
Caracteristici noi Live@edu
Ce este nou in universul Live@edu
     
     

Office Live Workspace

     Serviciul este o extensie Web-based a suitei Microsoft Office, care îţi      permite să accesezi propriile documente online, dar şi să le partajezi cu      alţii (http://workspace.officelive.com/FAQ). Office Live Workspace poate      fi accesat prin intermediul unui browser web de pe orice calculator      conectat la Internet, nefiind nevoie de aplicaţia software instalată local.      În spaţiul de lucru online, fiecare utilizator poate încărca până la 1000 de      documente. Facilităţile oferite includ colaborarea pe documente (word),      foi de calcul (excel), prezentări (powerpoint) şi suport pentru revizuire şi      istoricul versiunilor.

Microsoft SharedView - partajarea desktop-ului în timp real

     Aplicaţia permite conectarea simultană a unui număr de maximum 15      utilizatori din locaţii diferite, care pot lucra în comun pe acelaşi desktop      (ecran). Colaborarea se face în timp real, de ex: editare de documente,      modificările fiind marcate automat cu facilităţi de "Track changes" sau      navigare web pe aceleaşi pagini. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit de      la adresa http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=95AF94BA-755E-4039-9038-63005EE9D33A&displaylang=en

 

 

Pagini personale

     Creează pagina web personală în doar câteva minute cu Live Spaces,      inslusiv blog, liste muzicale şi albume foto ce pot fi partajate cu colegii şi      prietenii. În momentul în care educaţia primită trebuie pusă în practică,      iţi poţi crea propriul profil online pentru posibilii angajatori.